Положення про захист персональних даних Клієнтів

Положення про захист персональних даних Клієнтів

logo, Трек посылка

Відстежити посилку

Політика конфіденційності для Trackposylka

На trackposylka, доступному за адресою https://trackposylka.com/, одним з наших основних пріоритетів є конфіденційність наших відвідувачів. Цей документ Політики конфіденційності містить типи інформації, яка збирається і записується trackposylka, і способи її використання.

Якщо у вас виникли якісь запитання чи вам потрібна додаткова інформація про нашу Політиці конфіденційності, не соромтеся звертатися до нас.

Справжня Політика конфіденційності застосовується лише до нашої онлайн-діяльності і дійсна для відвідувачів нашого веб-сайту щодо інформації, яку вони передали і / або збирають на trackposylka. Ця політика не може бути застосована до будь-якої інформації, яка збирається в автономному режимі або по каналах, відмінним від цього веб-сайту.

Згода

Використовуючи наш веб-сайт, ви погоджуєтесь із нашою Політикою конфіденційності та погоджуєтеся з її умовами.

Інформація, яку ми збираємо

Особиста інформація, яку вас просять надати, і причини, за якими вас просять надати її, будуть зрозумілі вам в той момент, коли ми просимо вас надати вашу особисту інформацію.

Якщо ви звернетеся до нас безпосередньо, ми можемо отримати додаткову інформацію про вас, таку як ваше ім'я, адреса електронної пошти, номер телефону, зміст повідомлення і / або вкладень, які ви можете нам відправити, а також будь-яку іншу інформацію, яку ви можете надати .

Коли ви реєструєте обліковий запис, ми можемо запросити вашу контактну інформацію, включаючи такі елементи, як ім'я, назва компанії, адреса, адреса електронної пошти та номер телефону.

Як ми використовуємо вашу інформацію

Ми використовуємо інформацію, яку збираємо, різними способами, щоб:

  • Надавати, експлуатувати і підтримувати наш веб-сайт
  • Покращувати, персоналізувати та розширювати наш веб-сайт
  • Зрозуміти і проаналізувати, як ви використовуєте наш веб-сайт
  • Розробляти нові продукти, послуги, функції та функціональні можливості
  • Спілкуватися з вами безпосередньо або через одного з наших партнерів, в тому числі для обслуговування клієнтів, щоб надавати вам оновлення та іншу інформацію, що відноситься до веб-сайту, а також в маркетингових і рекламних цілях
  • Відправляти вам електронні листи
  • Знаходити і запобігати шахрайству

Лог-файли

trackposylka слід стандартною процедурою використання файлів журналу. Ці файли реєструють відвідувачів, коли вони відвідують веб-сайти. Все хостингові компанії займаються цим і є частиною аналітики хостингових послуг. Інформація, що збирається файлами журналу, включає адреси інтернет-протоколу (IP), тип браузера, постачальника послуг Інтернету (ISP), позначку дати і часу, сторінки переходу / виходу та, можливо, кількість кліків. Вони не пов'язані з будь-якою інформацією, що дозволяє встановити особу. Мета інформації - аналіз тенденцій, адміністрування сайту, відстеження руху користувачів на сайті і збір демографічної інформації.

Файли cookie та веб-маяки

Як і будь-який інший веб-сайт, trackposylka використовує файли cookie. Ці файли cookie використовуються для зберігання інформації, включаючи переваги відвідувачів і сторінок веб-сайту, які відвідувач відвідував або відвідував. Інформація використовується для оптимізації роботи користувачів шляхом настройки вмісту нашої веб-сторінки на основі типу браузера відвідувачів і / або іншої інформації.

Для отримання більш загальної інформації про файлах cookie, будь ласка, прочитайте «Що таке файли cookie» в Згоду на використання файлів cookie.

Google DoubleClick DART Cookie

Google є одним з сторонніх постачальників на нашому сайті. Він також використовує файли cookie, відомі як файли cookie DART, для показу реклами відвідувачам нашого сайту на основі їх відвідування www.website.com і інших сайтів в Інтернеті. Однак відвідувачі можуть відмовитися від використання файлів cookie DART, відвідавши Політику конфіденційності реклами і тематичної мережі Google за наступним URL-адресою:https://policies.google.com/technologies/ads

Наші рекламні партнери

Деякі рекламодавці на нашому сайті можуть використовувати файли cookie та веб-маяки. Наші рекламні партнери перераховані нижче. У кожного з наших рекламних партнерів є власна Політика конфіденційності для своїх політик щодо призначених для користувача даних. Для полегшення доступу ми розмістили гіперпосилання на їх Політику конфіденційності нижче.

Політика конфіденційності рекламних партнерів

Ви можете ознайомитися з цим списком, щоб знайти Політику конфіденційності для кожного з рекламних партнерів trackposylka.

Сторонні рекламні сервери або рекламні мережі використовують такі технології, як файли cookie, JavaScript або веб-маяки, які використовуються в їх відповідних рекламних оголошеннях та засланнях, які з'являються на трекпозіціях і відправляються безпосередньо в браузер користувачів. Коли це відбувається, вони автоматично отримують ваш IP-адресу. Ці технології використовуються для вимірювання ефективності їх рекламних кампаній і / або для персоналізації рекламного контенту, який ви бачите на відвідуваних вами веб-сайтах.

Зверніть увагу, що trackposylka не має доступу або контролю над цими файлами cookie, які використовуються сторонніми рекламодавцями.

Політика конфіденційності третіх осіб

Політика конфіденційності trackposylka не поширюється на інших рекламодавців або веб-сайти. Таким чином, ми радимо вам ознайомитися з відповідними Політиками конфіденційності цих сторонніх рекламних серверів для отримання більш докладної інформації. Він може включати в себе їх методи та інструкції про те, як відмовитися від певних варіантів.

Ви можете відключити файли cookie в налаштуваннях вашого браузера. Більш детальну інформацію про управління файлами cookie в певних веб-браузерах можна знайти на відповідних веб-сайтах браузерів.

CCPA Privacy Rights (Не продавайте мою особисту інформацію)

Відповідно до CCPA, серед інших прав, споживачі мають право:

Попросити компанію, яка збирає персональні дані споживачів, розкрити категорії і конкретні частини персональних даних, які компанія зібрала про споживачів.

Попросити компанію видалити всі особисті дані про споживача, які вона зібрала.

Вимагати, щоб компанія, яка продає персональні дані споживача, не продавала персональні дані споживача.

Якщо ви зробите запит, у нас буде один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким з цих прав, зв'яжіться з нами.

GDPR Права на захист даних

Ми хотіли б переконатися, що ви повністю інформовані про всі свої права на захист даних. Кожен користувач має право на наступне:

Право на доступ - ви маєте право вимагати копії ваших особистих даних. Ми можемо стягувати невелику плату за цю послугу.

Право на виправлення - Ви маєте право вимагати, щоб ми виправили будь-яку інформацію, яку ви вважаєте неточною. Ви також маєте право вимагати, щоб ми завершили інформацію, яку ви вважаєте неповною.

Право на видалення - ви маєте право вимагати, щоб ми видалили ваші особисті дані при певних умовах.

Право на обмеження обробки - ви маєте право вимагати, щоб ми обмежили обробку ваших особистих даних при певних умовах.

Право на заперечення проти обробки - ви маєте право заперечувати проти обробки нами ваших особистих даних при певних умовах.

Право на переносимість даних - ви маєте право вимагати, щоб ми передали зібрані нами дані іншої організації або безпосередньо вам за певних умов.

Якщо ви зробите запит, у нас буде один місяць, щоб відповісти вам. Якщо ви хочете скористатися будь-яким з цих прав, зв'яжіться з нами.

Інформація для дітей

Ще одна частина нашого пріоритету - це захист дітей при використанні Інтернету. Ми закликаємо батьків та опікунів спостерігати, брати участь і / або контролювати і направляти їх дії в Інтернеті.

trackposylka не збирає навмисне будь-яку особисту інформацію від дітей молодше 13 років. Якщо ви вважаєте, що ваша дитина надав таку інформацію на нашому веб-сайті, ми настійно рекомендуємо вам негайно зв'язатися з нами, і ми зробимо все можливе, щоб негайно видалити така інформація з наших записів.

Положення про захист персональних даних Клієнтів - Відгуки